LEKKERDING EAU DE PARFUM

LEKKERDING Eau de Parfum hebben we voor de man en de vrouw. Beide geuren zijn gemaakt in de hoogste kwaliteit, zodat de geur lang blijft zitten.

Het is altijd tijd voor een LEKKERDING!

De inhoud van een flacon is 50 ml. Prijs € 39,95.


LEKKERDING MAN! Eau de Parfum

LEKKERDING MAN! is een krachtige, warme en stoere geur die staat voor de sterke man met een onweerstaanbare aantrekkingskracht. In een geweldige combinatie van ceder, bergamot, amber, vanille en citrus komt het verleidelijke karakter met een licht oriëntaalse touch goed naar voren. Geschikt voor zowel overdag als in de avond en voor iedere gelegenheid. Deze geur nodigt je uit om elk moment intens te beleven.

Het is altijd tijd voor een LEKKERDING!

MANNELIJK - KRACHTIG - VERLEIDELIJK

STOER - WARM - ONWEERSTAANBAARLEKKERDING Eau de Parfum voor de vrouw is een warme, elegante, vrouwelijke en sexy geur die staat voor de krachtige zelfstandige vrouw met een onweerstaanbare aantrekkingskracht. In een zachte combinatie van jasmijn, oranjebloesem, vanille en patchoeli komt het zwoele bloemige karakter met een sterke touch goed naar voren. Geschikt voor zowel overdag als in de avond en voor iedere gelegenheid. Deze geur nodigt je uit om elk moment intens te beleven.

Het is altijd tijd voor een LEKKERDING!

ZWOEL - SEXY - VROUWELIJK

KRACHTIG - INTENS - ONWEERSTAANBAAR

BESTELLEN:

Om te bestellen kun je een mailbericht sturen met het gewenste aantal naar: info@liqueurs-gifts.nl

Je ontvangt dan van ons een mail met betaalgegevens. Na ontvangst van je betaling wordt het LEKKERDING parfum per post verstuurd.

Bestellingen boven € 75,- worden gratis verzonden. Daaronder zijn de verzendkosten € 3,95 per pakket. Zie ook de pagina overige producten.

PArfumgel

Bij iedere bestelde flacon ontvang je een parfumgel in een sachet van 3 ml.    Zo kun je de geur eerst testen voor je de flacon openmaakt.